2014

Pikkujoulut 22.11.

Vietimme iloiset pikkujoulut IMG_4281-kopioRinnekulmassa.IMG_4284-kopio Paikalla oli n. 40 jäsentä tai melkein-jäsentä.

Siitosen Reijo lauloi ja laulatti. Rauni oli tehnyt kuvaelman, jossa näyttelijät toimivat tekstin mukaan. Kuuset heiluivat, porot kuopsuttivat, tietokone oli polvella ja sitä näppäiltiin, IMG_4255-kopiokinkkukin IMG_4267-kopioputosi, tuuli puhalsi, joulumuori ja -pukki lähtivät vihdoin matkaan myrskyn jälkeen. Olipa hauskaa! Aaaa… ruoka! Oikein hyvää ja sitä oli riittävästi. Arpajaispalkintoja oli melkein kaikille. Tosin, toisilla on vain enemmän onnea kuin toisilla. Tästä on hyvä aloittaa joulun odotus.


Maailman MS-päivä 28.5.

MS-Antskut, Auli Gröhn ja Sirkku PerttulaMS-Antskut, MS-yhdistysYhdistys vietti Maailman MS-päivää Imatran
Citymarketilla jakaen tietoa ja namia teemalla MS-Antskut. No, Antskuja oli
paikalla vain vähän, mutta sateisen kelin iloinen pikkuporukka sitkeästi kertoi ohikulkijoille MS-päivästä ja -taudista sekä arpajaiset viimeistään sai ihmiset pysähtymään. IMG_0158IMG_0156Kiitos osallistujat, Imatran kylpylä ja Fazer!

Uutisvuoksi 30.5.

 


Lemin Säräpirtti Kippurasarvi 1.3.

IMG_0122 – KopioIMG_0139 – KopioYhdessä Kymenlaakson yhdistyksen kanssa tutustuimme paikkaan, toisiimme ja ennen kaikkea särään. Särä on lampaasta ja perunasta leivinuunissa paistamalla valmistettu perinneruoka.
Sen nimi tulee valmistamisessa käytetystä koivupuisesta puukaukalostaIMG_0138 – KopioIMG_0144 – Kopio, särästä. Moni oli iloisesti yllättynyt, kun oli valmistautunut maistelemaan villasukkaa… Mutta ei! Tämä hitaasti kypsytetty lammas oli todella hyvää! Jälkiruokana meillä oli makiaa soppaa 😉 Kiitos kaikille osallistuneille!